Név: Antal Károly ev.

Cím: 3300 Eger, Régi Cifrakapu út 18.

Tel.: 0630/2848670

E-mail címEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Weboldal címe: www.parajdisoeger.hu

Adószám: 60411619-1-30

Cégjegyzékszám: 20715884

Bankszámlaszám: 10403507-50526883-56541006

Általános Szerződési Feltételek 

 Antal Károly egyéni vállalkozó működteti. Székhelye: 3300 Eger Régi Cifrakapu út 18. Képviselőjének neve: Gulyás Piroska telefonszáma: 06-30-489-1088 
Telefonos ügyfélszolgálati ideje:

  • Hétfő-péntek 9.00-14.00 óra között.
  • E-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A rendelés teljesítéséhez alábbi adatok megadására van szükség:

  • Név,
  • céges név adószámmal, amennyiben arra kéri a számlát,
  • E-mail cím,
  • Telefonszám,
  • Számlázási cím,
  • Szállítási cím, ha az eltér.

A regisztrációt követően a rendszer azonnal belépteti, később személyes azonosítója és jelszava segítségével tud belépni az oldalra. Adatait bármikor ellenőrizheti, törölheti, ill. módosíthatja az 'Fiókom 'menüpont alatt, de egy elküldött megrendelést követően ezen adatok már nem módosíthatók, ezért kérjük, hogy megrendeléskor az adatok pontosságára fokozottan figyeljen. A számlázási adatoknál Cégnév megadása esetén is kérjük a Vezetéknév és Keresztnév megadását, ezek nem fognak rákerülni a céges számlára. 

Céges vásárlás esetén kérjük adja meg a cég adószámát is. Vásárlás során fenntartom a jogot, hogy ellenőrizzem a megadott adatok valódiságát. 

Termékek megrendelése: A termékek megrendeléséhez a kiválasztott árucikkeket - a mennyiség megjelölése után Felvilágosítás, felmerülő bármely kérdés, illetve, esetleges probléma esetén kérem, keresse a 0630/489-1088 vagy 0630/284-8670 -es számon.

Vételár: A Termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t). Nem tartalmazzák azonban a szállítás költségeit. A webáruházban futó akciók egymással nem összevonhatóak. Fizetési módok A fizetési módot a megrendeléskor választhatja ki. A fizetés történhet készpénzben vagy bankkártyával (utánvéttel), átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel. Futárral történő csomagküldésnél a készpénzes fizetés a futárnak utánvétnek minősül, tehát a rendelésnél az utánvétes fizetést kell választani. A fizetési módoknál kiválasztható online bankkártyás fizetés a weboldalon történő azonnali bankkártyás fizetést jelenti.Előre utalásos fizetési mód választása esetén a termékek szállítását csak azt követően kezdjük meg, miután a fizetendő összeg bankszámlánkra beérkezett. 

Átutalás esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: 
 Antal Károly e.v. 10403507-50526883-56541006. Kérjük átutaláskor a Közlemény rovatba a megrendelés visszaigazolásakor kapott megrendelés számot szíveskedjék feltüntetni.

Ha a megrendelt áru vételára 1 héten belül nem érkezik meg cégünk számlájára, úgy megkíséreljük felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (emailt) küldünk. Minden rendelés esetében a kiállított számla megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek! 

Csomagolási költség: A megrendelt termékek csomagolásáról mi gondoskodunk, külön költséget nem számolunk fel. 
A távollevők közti szerződés A megrendelés összeállításával és elküldésével és annak az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailen történő visszaigazolásával a 45/2014.(II. 26.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Antal Károly(székhely: 3300 Eger Régi Cifrakapu út 18. Adószám: 60411619-1-30) mint, Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint: A Szállító köteles a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot a Vevővel a további egyeztetések érdekében. Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - kézbesítő részére kifizetni, kivéve ha bankkártyával online, vagy banki előreutalással már kifizette. 

A vevőnek jogában áll - a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt - a megrendelését visszavonni. Ez esetben a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon jelezheti a 06-30-489-1088-as telefonszámon, vagy emailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. 
A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve magyar, az ily módon kötött szerződéseket elektronikusan tárolom és sorszámmal látom el, ami nem más, mint a Megrendelési szám. Korábbi megrendeléseihez az áruházba való belépést követően bármikor Ön is hozzáférhet, a „Fiókom" menüpont alatt. Az esetleges jogviták elbírálására Felek az Egri Járásbíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014.(II. 26.) Kormányrendelet szabályai az irányadóak. 

Szállítási feltételek Személyes átvétel: 3300 Eger Régi Cifrakapu út 18. 
Nyitvatartás: hétfő-péntek 9:00-14:00,(Rendelésekre, árú kiadásokra vonatkozik!) 
egyéb időpontban egyeztetés szerint. Fizetés banki átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel rendeléskor, vagy készpénzzel a helyszínen. A megrendelt termék abban az esetben vehető át személyesen, ha előtte e-mailben vagy telefonon egyeztetünk az átvétel időpontjáról.

Házhozszállítás: A megrendelt árukat Magyarország egész területén házhoz szállítjuk a Magyar GSL futárszolgálat segítségével az alábbi díjszabással:
 10kg-ig 15kg-ig 25kg-ig 50kg-ig 80kg-ig 100kg-ig Házhoz kézbesítés 
  1290Ft 1690Ft 2090Ft 3690Ft 6290Ft 6990Ft   
 

Házhoz szállítás esetén kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudják venni a csomagot. Házhoz kézbesítés: Az GSL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az GSL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az GSL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az GSL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.   A kiszállítás napjáról minden esetben a futárszolgálat értesítést küld e-mailben vagy sms-ben a kiszállítás előtti nap. A kiszállítás előtti telefonos értesítést a szállítási költség nem tartalmazza, de az e-mail-en kapott fuvarlevélszám segítségével egyeztetni tud a futárszolgálat ügyfélszolgálatával. Reklamáció Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült a csomagolása, vetessen fel jegyzőkönyvet. 

Elállás jog:

A vásárló az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szerint. Az áru ellenértékét a vállalkozás (Antal Károly)) köteles haladéktalanul, de legkésőbb a termék visszaszolgáltatásától számított 14 napon belül visszafizetni. 
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket és köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni. A vállalkozás köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül napon belül a fogyasztó által kifizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket (tehát pl.: a szállítási, csomagolási díjat is) visszatéríteni. 
Ha a megrendeléskor a vevő nem a vállalkozás által felkínált legolcsóbb szállítási módot választotta, akkor is csak a felkínált legolcsóbb szállítási díjnak megfelelő összeget köteles visszatéríteni számukra a vállalkozás. 
 Nem számít szállítási módnak, ha a vállalkozás üzletében is van mód a termék átvételére ingyen. 

Visszatartás joga: a vállalkozás mindaddig visszatarthatja az elállással érintett termék vételárát és a szállítási költséget, amíg a fogyasztó vissza nem szolgáltatta részére a terméket, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte. Elállásra vonatkozó igényét e-mailben, postai úton vagy személyesen kell bejelenteni. Kérjük a vásárlót, hogy a csomagot ne értéknyilvánítással adja fel, ne küldje vissza portós vagy utánvétellel terhelt csomagban, mert ezeket nem áll módunkban átvenni.

Vásárlónk nem gyakorolhatja az elállás jogát: olyan áru értékesítése esetén, amely a vásárló személyéhez kötött, illetve amelyet a vásárló kifejezett utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §-ban foglaltak szerint. Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő jóhiszeműen köteles eljárni, az elállási jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni, ezen jog gyakorlása nem vezethet a joggal való visszaéléshez a megrendelő részéről (Polgári törvénykönyv 5. §.). 

Garancia:

Amennyiben sófalat építet,1 év garanciát, vállalok./ Ha az megrendeltetésszerűen van használva/ 
Reklamáció esetén az áru visszaküldésére csak előzetes egyeztetést követően kerülhet sor. Amennyiben a reklamáció jogos, kérésére az árut kicserélem vagy ellenértéket visszatérítem. 
Az árut kérem az alábbi címre visszaküldeni: 3300 Eger Régi Cifrakapu út 18 
A visszaküldéshez kérjük mellékelni a számlát, valamint adja meg az ellenérték visszafizetésére szolgáló bankszámlaszámot, illetve címet, nevet és telefonszámot.
Ezen adatok hiányában a visszaküldést nem áll módunkban figyelembe venni. 
Az áru visszaküldésének költségei a vevőt terhelik. Utánvéttel történő visszaküldést nem áll módomban elfogadni. Az ellenérték legkésőbb 30 napon belül kerül visszafizetésre az esetleges költségek levonásával. 

Adatvédelmi nyilatkozat:

Antal Károly egyéni vállalkozó a vásárlók adatait kizárólag a megrendelés nyilvántartása és teljesítése érdekében rögzíti és azokat az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően kezeli. A Egyensúly-sziget nem adja át a rögzített adatokat harmadik fél számára. Adatok átadása harmadik fél részére csak megrendelés ill. szállítás teljesítésének érdekében történhet (pl. szállítást végző alvállalkozó részére). 
 Ilyen esetekben a partnereinktől elvárjuk, hogy az adatokat bizalmasan, a törvényben előírt rendelkezéseknek megfelelően kezeljék. 
Részletes tájékoztatás az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓBAN található. Hírlevél A egerparajdiso.hu akcióiról és híreiről igyekszünk rendszeresen tájékoztatni vásárlóinkat havi hírlevél formájában. Ezért az Ön figyelmébe is ajánljuk ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat, melyre az e-mail címe és neve megadásával iratkozhat fel a főoldalon, illetve személyes adatai között is beállíthatja. 
Felhívom figyelmét, hogy az Általános Szerződés elfogadásakor a hírlevélre való feliratkozást is elfogadja. Amennyiben nem kíván a jövőben hírlevelet kapni, a webáruház alján a „Hírlevél leiratkozás”-ra kattintva leiratkozhat. Köszönjük érdeklődését.