Köszöntünk oldalunkon!

Mi a célunk? A legjobbak lenni mind közül! Segíteni mindenkinek nap, mint nap! Segíteni a kikapcsolódásban, vagy az évek óta cipelt terheket - fájdalmakat levenni a vállakról, hogy végre egészségesebb, boldogabb életet élhessen mindenki! Szeretnénk kitűnni a tömegből egy olyan EgyenSúly Központtal, ahová mindenki örömmel jár és bármikor szívesen visszatér. Ahol mindig egy kedves mosoly és baráti szó vár.

Egyensúly-Sziget

  • Eger, Régi Cifrakapu. út 18.
  • Telefon: +36 30 /489 -1088

Örülünk hogy minket választasz, hisz minden sikeres fájdalom mentesség, a mi hitünket is erősíti.

Családi vállalkozásként célul tűztük ki, hogy a legjobbat nyújtsuk mindenki számára akik a masszázst, kiropraktikát, parajdi sószobát vagy a Parajdi bányából magunk hozott termékeket választják, ezt nem érhetjük el másként, csak a te megelégedettséged és tudatos döntésed révén. Ennek megfelelően, minden megszerzett tudásunkat, beszerzett áruinkat, magunkon is teszteljük és évek óta használjuk, hogy biztosan hatékonyan, megfizethető szolgáltatások és termékek kerülhessenek hozzád.

"Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt."

Gulyás Piroska
Svéd - egészség elősegítő masszőr, Független életmódtanácsadó
 

Az energia átadás fokozza a masszázs kezelés hatékonyságát.

Ez egy látszólag láthatatlan plusz, de akár tudatában van vagy nem, a vendéged megérzi ennek jótékony, kellemes hatását.

  • Forró hőérzet a tenyér alatt, mely tovább fokozza a vendég komfort érzetét
  • A reiki energia feloldja a fizikai toxinokat, tovább fokozza az elme nyugalmát
  • Támogatja a test méregtelenítő folyamatait
  • Erőteljes fájdalomcsökkentő
  • Izomfájdalom, merevség esetén gyorsabb és tartósabb eredmény érhető el
  • A reiki energia energetizálja a kimerült szervezet
  • Finom érzékelés képessége, hogy könnyen ráérezz a góc-pontokra.

Biztosan észreveszed, hogy a rutin által már nem csak a megtanult fogások mentén halad a masszőr kivitelezésekor. Valószínűleg arra is ráérzel miközben masszázst kapsz, hol vannak a sajgó, merev testrészeid.

A tiszta reiki csatorna, képes lesz úgy feltölteni a vendéget, hogy közben az energia áramlással én is töltődöm. A vendéged pedig teli energiával, ellazulva, kipihenten száll le a masszázs ágyról a kezelés végeztével.

Én a masszázzsal ötvözöm a kezelésemet, így először izmokat lazítok fel. Közben érzékelem a gócpontokat, energia blokkokat, feszültséget. Ezeket a területeket töltöm fel energiával és forró kezekkel válthatok vissza újra a masszázs fogásaiba. Ilyenkor a vendégeim egy különleges, relaxált, mély, békés érzéséről számolnak be.

Masszázs után igyon sok folyadékot (lehetőleg szénsavmentes ásványvizet), legalább másfél-két litert. Ritkább esetben, masszázs után nem feltétlenül érzi jól magát az ember, a szervezet leterheltségétől függően beindul a méregtelenítés, vizelet, székletürítés lehetséges. Levertség, fáradtság, fejfájás esetleg hőemelkedés jelentkezhet, de két-három alkalom után elmúlik. Beindul a szervezet méregtelenítése, az emésztés fokozódik. Többnyire a heti vagy kétheti kezelések után ezek a tünetek pozitívan hatnak, ők már kipihenten, nyugodtan, nyugodt alvással töltik a következő napokat.

Kiropraktika (Csonkovácsolás)

Bizonyos technikák az idegvégződésekre is nyomást gyakorolnak, így segítséget nyújthat ideggyulladás esetén, fájdalomcsillapító hatása igazolható.

Csontkovács /Kiropraktika / - Sószobák tervezése, kivitelezése illetve minden ami sóról szól.
"Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi."

A kiropraktika filozófiája szerint nem a kezelőorvos gyógyít, hanem a test gyógyul, amire csak akkor képes, ha a test irányításáért felelős idegrendszer 100%-osan működik. Ha azonban a gerinccsigolyák elmozdulnak helyükről, és nyomást gyakorolnak a kilépő ideggyökökre, az idegeket könnyen negatív irritáció érheti. Ez persze nem jelenti azt, hogy a tünetek feltétlenül a gerincnél mutatkoznak először. Elmondható, hogy a kiropraktika valójában nem a panaszokkal, hanem azok okaival foglalkozik, melyek viszont a legtöbb esetben a gerinc mentén erednek.E módszer főként a különféle mozgásszervi panaszokkal, lumbágóval, derék-, nyak- és fejfájással küszködőknek segíthet. A kellemetlen tünetek persze komolyabb betegségek figyelemfelhívó jelei is lehetnek, de sokszor előfordul, hogy a gerincoszlop kisizületi és idegi elváltozásának eredményei. A mozgásszervi problémákon túl gyógyítható vele a sérv és a gerincferdülés, megszűntethetők a menstruációs panaszok, a gyomorbántalmak vagy akár a szívtájról kiinduló, nem szervi eredetű fájdalmak is.

Magyarországon sokan még egyáltalán nem ismerik, vagy ha igen, szkeptikusan állnak hozzá és idegenkednek a kiropraktika egyébként bizonyított hatásaitól, pedig határainkon túl, főként Nyugat-Európában és a tengerentúlon több mint száz éve elismert, bevált és gyakorlott gyógymódnak számít.

"Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg!"